MALAZGİRT MESLEK YÜKSEKOKULU

Meslek Yüksekokulumuzda Geleneksel İftar Programı Düzenlendi

22.03.2024 07:30

Muş Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Malazgirt tarım aletleri üretimi sektöründe faaliyet yürüten iş insanı Aziz Halifeoğlu'nun sponsorluğunda, Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize iftar yemeği verildi.

Meslek Yüksekokulumuz Ramazan Ayı dolayısıyla geleneksel olarak düzenlediği iftar programına bu yıl Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve eşi hanımefendi Nebahat Bayram, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Adem Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, İlçe Müftüsü Mehmet Hakkı Ayhan, İlçe Sağlık Müdürü Ekin Topuz, İlçe Kültür Müdürü Sevil Acar, Malazgirt MYO akademik ve idari kadrosunun yanı sıra 300'e yakın öğrenci katılım sağladı.

İş insanı Halifeoğlu, böyle bir imkanın kendilerine sunulması dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malazgirt’te eğitim gören öğrencilerin yalnız olmadıklarını ve her koşulda desteğe hazır olduklarını belirtti. Aynı zamanda iş insanı Zuhal Teyden ve İlçe Kültür Müdürü Sevil Yaman da öğrencilerin iftarlarına katkıda bulunarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Aktaş, her yıl akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirdikleri öğrenci iftar buluşmalarının bu yılki programına gösterdikleri katkılardan dolayı iş insanları Aziz Halifeoğlu’na, Zuhal Tayden’e ve İlçe Kültür Müdürü Sevil Acar’a Teşekkür Belgesi takdim etti.