MALAZGİRT MESLEK YÜKSEKOKULU

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Destekleme Programı 2023/2 Dönemi Başarılarımız

01.04.2024 22:57

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2023/2 dönemi kapsamında Malazgirt Meslek Yüksekokulunda üç proje destek almaya hak kazandı.

Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Salih GÜLEN'in danışmanlığında, “Çocuk Gelişimi Programı” öğrencileri Ayşegül DUMAN ile Hilal ÇERKEZOĞLUN'un yürüteceği “Üniversite Öğrencilerinin Madde Kullanımına Yönelik Farkındalık Düzeylerinin Güçlendirilmesi'' isimli proje desteklendi.

Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Alperen AVCI danışmanlığında, “Çocuk Gelişimi Programı” öğrencisi Sara AYIRBAZ'ın  yürüteceği “Zaferin 3D Hali : Okul Öncesi Çocuklar İçin Malazgirt Savaşı Efsanesi Pop-Up Kitap Tasarımı” isimli proje desteklendi.

Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Alperen AVCI danışmanlığında, “Çocuk Gelişimi Programı” öğrencisi Nuriye AĞLAMAZ'ın  yürüteceği “Zaferin İlham Veren Anahtarı: Malazgirt Savaşı Lapbook Serüveni'' isimli proje desteklendi.